De Gastouder
Mijn naam is Shelley Beckers. Samen met mijn vriend (Tobias), zoontjes (Senn & Siem) en hondje (Puk) wonen wij in Elsloo.

Mijn kwaliteiten en liefde liggen bij het werken met kinderen. Na diverse leerzame stages en het behalen van mijn Bachelor of Education titel aan de Fontys Hogeschool Pedagogiek (2014) heb ik er altijd van gedroomd om van mijn passie mijn werk te maken.

Deze droom heb ik in 2016 verwezenlijkt door de deuren van gastouderopvang Ukkepuk te openen.

Mocht u zich (op korte termijn) óf bent u zich reeds aan het oriënteren om kinderopvang voor uw kind(eren) te regelen? Dan nodig ik u graag uit om vrijblijvend kennis te maken.

Over Gastouderopvang Ukkepuk

Kleinschalig en huiselijk
Ukkepuk biedt kleinschalige opvang aan kinderen van 0 t/m 4 jaar in een huiselijke sfeer.

Het belang van het kind staat voorop
Bij Ukkepuk staat uw kind met stipt op één en wordt elk kind als een uniek individu benaderd.

Professioneel
Door de HBO-Pedagogische achtergrond van de gastouder wordt het kind op een verantwoorde, maar spelende manier uitgedaagd zich te ontwikkelen. Hiervoor is voldoende en uitdagend materiaal aanwezig.

Pedagogisch beleidsplan
Gastouderopvang Ukkepuk is aangesloten bij Gastouderbureau Joekie te Geleen en hanteert het pedagogisch beleidsplan.  Voor vragen over bureaukosten en wat u kunt verwachten van het gastouderbureau kunt u terecht op de website van het gastouderbureau.

Opvangruimte
Ukkepuk beschikt over een eigen opvangruimte waar alle benodigdheden voor handen zijn. Een ideale plek om uw kind veilig te begeleiden in zijn/haar ontwikkeling. Ondanks dat er een aparte opvangruimte gerealiseerd is, is de gehele begane grond door de GGD gekeurd en zijn we niet gebonden aan één vaste plek in huis.

Buiten
Zodra het weer het toelaat biedt de moderne tuin met groot terras en grasveld en/of speeltuin de Crüpel (om de hoek) voldoende gelegenheid om lekker buiten te spelen.

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben over Gastouderopvang Ukkepuk, neem dan contact op.